ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΑΝΩ ΤΩΝ 130€

Ποιοι είμαστε

Είμαστε η Βασιλική και ο Θεόδωρος Σιαντής, η νέα γενιά του Εικαστικού Κύκλου, ενός χώρου τέχνης με 35 χρόνια ζωής. Παιδιά του συνιδρυτή του Εικαστικού Κύκλου Φάνη Σιαντή.

Έχοντας στο πλευρό μας το ήθος, την εμπειρία και την αγάπη να συνεχίζουμε να συνεργαζόμαστε και να προσπαθούμε να φέρουμε τον ξεχωριστό κόσμο της τέχνης και των Ελλήνων καλλιτεχνών λίγο πιο κοντά σε καθέναν από εσάς. Ένας από τους πρώτους στόχους που επιτεύχθηκαν στην 35ετή πορεία του Εικαστικού Κύκλου, είναι η προώθηση και η καθιέρωση της τέχνης της μεταξοτυπίας.

Το ξεκίνημά μας

Το 1980 ο Φάνης Σιαντής και ο Ντίνος Λυμπερόπουλος ξεκίνησαν με αγάπη για την τέχνη το εγχείρημα της δημιουργίας ενός ξεχωριστού χώρου τέχνης. Η αγάπη μας για την τέχνη μεταλαμπαδεύεται και διδάσκεται. Δίπλα τους εκτιμήσαμε, αγαπήσαμε και μαθητεύσαμε, έχοντας ως δασκάλους, συνεργάτες και εμπνευστές μας μερικούς από τους σημαντικότερους Έλληνες εικαστικούς. Γεμίσαμε γνώσεις και όνειρα που ήρθε η ώρα να αποκαλύψουμε και να συνεχίσουμε…

Η ιστορία μας

Το 1995 στην προσπάθεια καλύτερης παρουσίασης πρωτότυπων ζωγραφικών έργων καθώς και γλυπτών δημιουργήσαμε τον εκθεσιακό χώρο της Χαρ. Τρικούπη 121. Το κτίριο αυτό, 1700τμ και επτά ορόφων, έχει εντυπωσιακή πρόσοψη και πρωτοποριακή εσωτερική διαμόρφωση.

Το 2002 ανακηρύχθηκε ως “ένα από τα 30 κτίρια της πόλης των Αθηνών με ιδιαίτερο αρχιτεκτονικό ενδιαφέρον” από το Ελληνικό Ινστιτούτο Αρχιτεκτονικής. Σήμερα το κτίριο μας προορίζεται για ένα μουσείο σύγχρονης τέχνης.

Το 2006 προέκυψε η εγκαινίαση ενός art shop στην οδό Καρνεάδου 20 στο Κολωνάκι.

Το σήμερα

Ο σημερινός νέος χώρος, ο χώρος του ΕΙΚΑΣΤΙΚΟΥ ΚΥΚΛΟΥ SIANTI συνδιάζει τα οφέλη ενός εκθεσιακού χώρου αλλά και τις ιδιαίτερες γωνιές ενός art shop.

Ένας γωνιακός χώρος με μεγάλες βιτρίνες που τα έργα συνυπάρχουν απόλυτα φυσικά με τους επισκέπτες. Μέσω της διοργάνωσης ατομικών και ομαδικών εκθέσεων Ελλήνων εικαστικών ανανεώνουμε διαρκώς τη συλλογή μας με ζωγραφικά έργα και γλυπτά γνωστών και σημαντικών Ελλήνων δημιουργών.

Στον ΕΙΚΑΣΤΙΚΟ ΚΥΚΛΟ SIANTI έναν χώρο τέχνης με παράδοση, άνθρωποι με ιδιαίτερη αγάπη για την τέχνη και με κατάρτιση αλλά και εμπειρία ετών, είναι πάντα πρόθυμοι να σας βοηθήσουν σε μια διαχρονικά σωστή επιλογή αγοράς έργου τέχνης.

Σας περιμένουμε λοιπόν στο νέο μας χώρο Βασ. Αλεξάνδρου 2 & Μιχαλακοπούλου (Πίσω από την Εθνική Πινακοθήκη)…

Updating ..
Το καλάθι σας είναι άδειο.
Call Now Button