ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΑΝΩ ΤΩΝ 130€

ΕΙΚΟΝΙΚΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΩΝ ΕΡΓΩΝ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΣΑΣ

Ο Εικαστικός Κύκλος Sianti εγκαινιάζει μια νέα υπηρεσία θέλοντας να σας βοηθήσει όσο το δυνατόν περισσότερο στην επιλογή του έργου ή των έργων τέχνης που θα επιλέξετε για το χώρο σας. Η διαδικασία είναι απλή. Μας στέλνετε φωτογραφίες του χώρου που θέλετε να διακοσμήσετε κι εμείς σας στέλνουμε τις προτάσεις μας, έχοντας τοποθετήσει στους τοίχους σας επιλεγμένα έργα τέχνης.

Με αυτό τον τρόπο θα είναι πιο εύκολο να δείτε αν το έργο που επιλέξατε είναι αρμονικό μέσα στο χώρο σας. Θα έχετε να επιλέξετε μέσα από τις προτάσεις επαγγελματιών την καλύτερη για εσάς επιλογή και θα είστε σίγουροι με τη βοήθεια μας για την απόφασή σας.

Η ρεαλιστική ψηφιακή αναπαράσταση θα σας προσφέρει μια απόλυτα ξεκάθαρη εικόνα χωρίς να χρειάζεται να φαντάζεστε και να αμφιβάλλετε. Σημαντικό είναι στις φωτογραφίες που θα μας στείλετε να μη φαίνεται μόνο το κομμάτι του τοίχου που θέλετε να τοποθετηθεί το ζωγραφικό έργο ή η μεταξοτυπία αλλά όλη η «γωνιά». Παράδειγμα μην προσπαθήσετε να κρύψετε τον καναπέ, το κρεβάτι ή το γραφείο που βρίσκεται μπροστά από αυτό τον τοίχο.

Παρακάτω έχετε την ευκαιρία να δείτε μερικά παραδείγματα που θα σας βοηθήσουν να φωτογραφήσετε σωστά. Ετοιμάστε τα κινητά σας και τις μηχανές σας και εμείς αναλαμβάνουμε όλα τα υπόλοιπα. Μη φοβηθείτε να είστε δημιουργικοί και για τυχόν απορίες είμαστε πάντα στη διάθεση σας!

Updating ..
Το καλάθι σας είναι άδειο.
Call Now Button