ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΑΝΩ ΤΩΝ 130€

Ομαδική Έκθεση "50x50: Less is More"

Η τέχνη υπάρχει στη ζωή μας ακόμα και όταν είμαστε απομονωμένοι. Αυτό πιστεύει η Sianti Gallery και μας το υπενθυμίζει μέσα από την έκθεση «50×50: Less is More», η οποία εγκαινιάστηκε το Σάββατο 15 Μαΐου 2021 από τις 11.00 έως τις 16.00. Σημαντικοί Έλληνες εικαστικοί αποδεικνύουν ότι το μεγάλο στην τέχνη δεν είναι απαραίτητα ζήτημα διάστασης, αλλά έκφρασης, βάθους και κυρίως, συγκίνησης.

Στα έργα παρατηρείται μεγάλη ποικιλομορφία όσον αφορά την θεματική, αλλά και τα υλικά που χρησιμοποιήθηκαν για τη δημιουργία τους, όμως υπάρχει και ένα κοινό σημείο: το μέγεθός τους, το οποίο εξάλλου έχει δώσει και τον τίτλο στην έκθεση: 50×50.

Less is More ή αλλιώς Το Λιγότερο είναι και το Περισσότερο. Η διάσταση τελικά δεν περιορίζει ένα μεγάλο έργο να αναδείξει την εικαστική ματιά κάθε καλλιτέχνη. Η ελευθερία των θεμάτων και οι χρωματισμοί στις δημιουργίες αναδεικνύουν τη μοναδικότητα της έκφρασης και ενέχουν την έννοια του μεγάλου σε ένταση και ποιότητα. Το μόνο κοινό στοιχείο των έργων η διάσταση 50 x 50 είναι και αυτό που βοηθάει τους ανθρώπους να πλησιάσουν ο ένας τον άλλο. Τίποτα άλλο δεν τους ενώνει καλύτερα από μία κοινή καλλιτεχνική συγκίνηση.

Κατά την διάρκεια της έκθεσης παρουσιάζονται  ζωγραφικά έργα από τους εξής 18 σημαντικούς καλλιτέχνες : Αγγελίδης Πασχάλης, Αντωναρόπουλος Χρήστος, Βαλυράκης Γιάννης, Κούκος Δημήτρης, Λάλας Θανάσης, Μπάθας Θανάσης, Μπελιβανάκη Λίλα, Παπαϊωάννου Χριστίνα, Ράγκου Ράνια, Σιάγκρης Παναγιώτης, Σόρογκας Σωτήρης, Σπάρταλης Άγγελος, Σταθόπουλος Γιώργος, Στοΐδης Άρις, Τόλης Κωνσταντίνος, Τσόκλης Κώστας, Φασιανός Αλέκος, Χαντζαράς Απόστολος, Χάρος Μανώλης

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΕΚΘΕΣΗΣ

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ

1
aithousa-50×50-I
3
aithousa-50×50-II
5

Πληροφορίες για την έκθεση

Διάρκεια: Σάββατο 15 Μαΐου – Σάββατο 12 Ιουνίου 2021
Διεύθυνση: Λεωφ. Βασιλέως Αλεξάνδρου 2, Αθήνα 
Τ.Κ. 11634, Πίσω από την Εθνική Πινακοθήκη
Περιοχή Χίλτον
METRO Ευαγγελισμός 

Ενδιαφέρεστε για κάποιο από τα έργα;

Συμπληρώστε τη φόρμα, γράψτε μας για ποιο και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας!

Σπάρταλης Άγγελος
“Αγκαλιά Ι”

Σπάρταλης Άγγελος
“Αγκαλιά ΙΙ”

Updating ..
Το καλάθι σας είναι άδειο.
Call Now Button