ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΑΝΩ ΤΩΝ 130€
IK-site-banner

Ο Εικαστικός Κύκλος Sianti Gallery, όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος παρόλες τις δυσκολίες, παραμένει πιστός στο όραμά του εμπλουτίζοντας την συλλογή του με νέες μεταξοτυπίες. Η εμπειρία ετών έχει διδάξει ότι η αναβάθμιση τόσο της γκαλερί όσο και γενικότερα της τέχνης μέσα από την ανανέωση των έργων με νέες εκδόσεις, δίνει το κίνητρο για την προσπέλαση των εμποδίων διατηρώντας μία αισιόδοξη στάση.

Με τον τρόπο αυτό και με στόχο ο καθένας από μας να έρθει σε επαφή με την τέχνη, τα χρώματα, την αισθητική, οι φετινές νέες μεταξοτυπίες μας είναι έργα που διαμορφώνουν την εικαστική σκηνή τις τελευταίες δεκαετίες. Έχοντας ως θησαυρό σημαντικούς δημιουργούς, όπως τον Δημήτρη Γέρο, τον Γιάννη Γαΐτη και τον Γιάννη Τσαρούχη, αλλά και ως ακριβή περιουσία τον Αλέκο Φασιανό, τον Δημήτρη Μυταρά, τον Σωτήρη Σόρογκα και άλλους, η γκαλερί εντάσσει στο δυναμικό της νέους σύγχρονους καλλιτέχνες συμβάλλοντας στην καταγραφή κάθε νέας τάσης.

Καλύπτεται, λοιπόν, ένα μεγάλο μέρος των αισθητικών επιλογών και των ιστορικών αποτυπωμάτων, καθώς στις φετινές προσθήκες των μεταξοτυπιών πρωταγωνιστούν έργα του Χρίστου Καρά, του Δημήτρη Κούκου, του Θανάση Λάλα, της Χριστίνας Παπαϊωάννου, του Βασίλη Πέρρου, του Παναγιώτη Σιάγκρη, του Γιώργου Σταθόπουλου, και του Κωνσταντίνου Τόλη.

Σταθόπουλος-Γιώργος (2)
Λάλας-Θανάσης
christina-papaioannou (2)
Perros-vassilis (2)
Σάμιος-Παύλος
panagiotis-siagreece

Απολαύστε τον κατάλογο

με όλη τη συλλογή μας

από μεταξοτυπίες πατώντας εδώ

Ξεφυλλίστε το έντυπο με τις νέες μεταξοτυπίες μας!

Εικόνα 1 από 18

Updating ..
Το καλάθι σας είναι άδειο.
Call Now Button