Κωδικός:
Z39-01

Τίτλος:
Μπρος στο παραβάν

Διαστάσεις:
120 x 80 cm

Υλικό

Ακρυλικό σε καμβά

Περιγραφή:

Ο ζωγράφος αποποιείται αρκετές φορές τους κανόνες της αναγεννησιακής προοπτικής και υιοθετεί μια δισδιάστατη αναπαράσταση του περίγυρου, που χαρίζει στους πίνακες του μιαν αντιρεαλιστική νότα.

Πηγή: dromoi-tis-technis6.webnode.gr

Ενδιαφέρομαι
 
Για μια φορά ακόμα, εντρυφεί στην ακραία λεπτομέρεια, αναπαράγοντας τις διαφορετικές ποιότητες και την υφή των υφασμάτων, τα πλούσια σχέδια και τις πτυχώσεις τους, τη στιλπνότητα των γυαλικών, τους χυμούς των φρούτων, το φορτωμένο διάκοσμο των ξυλόγλυπτων επίπλων, τα γλυπτικά στολίδια και τους πολύτιμους λίθους των εκκλησιαστικών αντικειμένων. Οι συνθέσεις του γίνονται πολύπλοκες συμβολικές εικόνες, με ταυτόχρονες αναφορές στην καθημερινότητα, την αρχαία και βυζαντινή κληρονομιά, και την ορθοδοξία.

Πηγή: dromoi-tis-technis6.webnode.gr

Πιστεύοντας στην αναγκαιότητα του παρελθόντος και του παρόντος, ο καλλιτέχνης συνυφαίνει σε αυτούς τους πίνακες το σήμερα με το χθες, ανυψώνοντας την τρέχουσα καθημερινή ζωή σε ένα μνημειακό επίπεδο. Εξιδανικεύει τα έργα του, δημιουργώντας εικόνες που χαρακτηρίζονται για την κλασικότητα, την αρμονία, τη συμμετρία και την ισορροπία της δομής τους.Πηγή: dromoi-tis-technis6.webnode.gr
Κωδικός: Z39-01 Κατηγορία: Ετικέτες: , ,
safe payments
Updating ..
Το καλάθι σας είναι άδειο.